Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη για τις γυναίκες

Δημοφιλή

Την πρωταθλήτρια ομάδα του Ισραήλ, Κίργιατ Γκατ, αντιμετωπίζει σήμερα στις 13.00 στην Πολωνία για τον ημιτελικό του ομίλου στο Round 1 του Τσάμπιονς Λιγκ η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

«Ένα παιχνίδι το οποίο έχει τις δικές του, δυσκολίες. Παίζουμε κόντρα στην πρωταθλήτρια του Ισραήλ, η οποία έχει την δική της δυναμική. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (acpaok.gr).

Και πρόσθεσε: «Οι καιρικές συνθήκες πλησιάζουν εκείνες για τις οποίες έχουμε προετοιμαστεί. Νομίζω ότι η αναμέτρηση θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την δική μας απόδοση, διάθεση και αγωνιστικότητα, όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας, https://women.pogonszczecin.pl/, με χρέωση 2,87€, από την διοργανώτρια ομάδα του ομίλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία