Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μυθικός Ρονάλντο: Έφτασε τα 900 γκολ!

Δημοφιλή

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κροατία και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 900 γκολ.

Ο μύθος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σταματημό! Τι κι αν είναι 39 χρονών πλέον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δεν σταματάει να κάνει πράγματα και θαύματα στο χορτάρι. Και φυσικά δεν σταματάει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους: Να σκοράρει και να γράφει ιστορία.

Βλέπετε, πάντα έχει βρίσκει κίνητρο και στόχους να πετύχει. Ίσως αυτό είναι το «κλειδί» που σε αυτή την ηλικία συνεχίζει να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις τόσο με τη φανέλα της Αλ Νασρ όσο και με αυτή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ένας από τους στόχους που είχε θέσει ήταν να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που θα φτάσει τα 900 γκολ. Και τον πέτυχε, σκοράροντας στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κροατία για την πρεμιέρα του Nations League.

Στο 34ο λεπτό του αγώνα ο Νούνο Μέντες με μία σέντρα βρήκε τον «CR7» κι εκείνος με ένα πλασέ έκανε το 2-0 για τους Πορτογάλους και πέτυχε το 900ο γκολ της καριέρας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία