Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλά «βάσανα» στη Νέα Μεσήμβρια

Δημοφιλή

Μετά από ένα απαραίτητο ρεπό ούτως ώστε να ξεκουραστεί τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα ενόψει συνέχειας, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δουλειά το την Πέμπτη (05.09) με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας και τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Χωρίς τους διεθνείς λόγω των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και με τους Τάισον και Μπράντον Τόμας να κάνουν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια «ανοίγοντας» τον κύκλο προετοιμασίας τους για τον μαραθώνιο που τους περιμένει με την επανέναρξη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αρχής γενομένης από το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι «ασπρόμαυροι» εισέρχονται σε ακόμη έναν απαιτητικό κύκλο αγώνων, δίνοντας έμφαση στην κατοχή της μπάλας, τα τελειώματα αλλά και την τακτική προσέγγιση.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της Παρασκευής (06.09) το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θα θυμίζει κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 09:30 και στις 18:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία