Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κωνσταντέλιας επιστρέφει στη χώρα της πρόκρισης

Δημοφιλή

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς η Εθνική Ελλάδας, η οποία νίκησε 3-0 τη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα της στο UEFA Nations League. Πλέον, η «γαλανόλευκη» μετατοπίζει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τρίτης (10/9, 21:45) απέναντι στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στη χώρα της… ασπρόμαυρης πρόκρισης.

Ενδεικτικό πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ταξιδέψει εκ νέου στο Δουβλίνο (σ.σ αυτή τη φορά σε διαφορετικό στάδιο) μετά το πρόσφατο ταξίδι του με το αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» για την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς όπου εξασφαλίστηκε η παρουσία στο League Phase του UEFA Europa League. «Παρών» στην αποστολή φώναζε και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στην τελευταία του ανάμνηση από τον Δικέφαλο πριν τη μετακόμισή του στη Γερμανία για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ, με τον Χανιώτη κεντρικό αμυντικό να ενεργοποιείται σε ρόλο βασικού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Θα ήθελα να μετρήσει σε εμένα αλλά έγινε πολύ γρήγορα η φάση, σημασία έχει ότι μπήκε γκολ. Άκουσα το όνομά μου στα μεγάφωνα και το πίστεψα, το κυνηγάω το γκολ. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος για εμάς του αμυντικούς», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης όταν τοποθετήθηκε μετά την μεγάλη νίκη, εκφράζοντας την άποψή του σχετικά με το μέλλον της ομάδας από εδώ και πέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Με παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Handball premier την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου...

Στην ίδια κατηγορία