Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ με την επανέναρξη: «Βουτιά» στα δύσκολα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ανασυντάσσεται με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Λουτσέσκου ενσωματώνει στην ομάδα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, έχοντας το βλέμμα στο «πακέτο» των έξι αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη πριν την επόμενη διακοπή-πάλι για τις εθνικές ομάδες-στα μέσα Οκτωβρίου.

Με την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ ο Δικέφαλος θα φιλοξενήσει την Κυριακή 15 του μηνός τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα είναι και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τους «ασπρόμαυρους», που θα επιδιώξουν το 4Χ4 στο πρωτάθλημα, στέλνοντας-αν τα καταφέρουν-την υπέρ τους διαφορά από τους «πράσινους» στους οχτώ βαθμούς.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο θα διεξαχθεί ημέρα Σάββατο (21 του μηνός), έτσι ώστε η ομάδα του Λουτσέσκου να έχει μια ημέρα επιπλέον στη διάθεση της για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 25 του μηνός. Εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι, με την επιστροφή του από την Τουρκία θα υποδεχθεί τον Αρη (Κυριακή 29 του μηνός) και αμέσως μετά (Πέμπτη 3 Οκτωβρίου) θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ υποδεχόμενος την (πρώην) Στεάουα Βουκουρεστίου. Αυτό που προκύπτει, λοιπόν, από το πρόγραμμα είναι ότι σε διάστημα εννέα ημερών ο Δικέφαλος θα παίξει με Γαλατασαράι και Στέαουα, έχοντας ενδιάμεσα το ντέρμπι με τον Αρη.

Το τελευταίο παιχνίδι πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Λιβαδειά κόντρα στην τοπική ομάδα του Λεβαδειακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία