Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έριξε οκτάρα η Γαλατασαράϊ

Δημοφιλή

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League Γαλατασαράι επικράτησε της Έροκσπορ με 8-3 σε φιλικό παιχνίδι.

Δύο εβδομάδες πριν το πρώτο ραντεβού της με τον Δικέφαλο η Γαλατά έδειξε τα δόντια της, συντρίβοντας σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του Τούρκικου πρωταθλήματος με το εμφατικό 8-3.

Η Τουρκική ομάδα ήταν τρομακτική στον αγώνα, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίτσι Μπατσουαγί, αφού πέτυχε τρία γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 0-1 και 1-2 με σκόρερ τον Φαγιέ, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Αρχικά ο Σάρα στο 12′ ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει στη συνέχεια ο Μπατσουαγί να κάνει το 2-2 στο 27′.

Στη συνέχεια οι Ντεμίρ και Τορέιρα διαμόρφωσαν το 4-2 στο 35′ και 40′ αντίστοιχα, σκορ το οποίο ήταν του πρώτου ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης την σκυτάλη πήραν οι Μέρτενς και Ντερβισόγλου, κάνοντας το 6-2 μέσα σε δύο λεπτά (62′ και 64′).

Την ψαλίδα μάζεψε λίγο ο Σατάκοβιτς στο 67′, αλλά στη συνέχεια ο Μπατσουαγί ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, πετυχαίνοντας δύο ακόμα γκολ στο 70′ και 74′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Φωνάζει «παρών» με ΠΑΟΚ ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και να είναι άμεσα διαθέσιμος για το...

Στην ίδια κατηγορία