Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Όπως τα έκανε, ο κλήρος πέφτει στον γενναίο

Δημοφιλή

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, πέρασε η προθεσμία και ο ΠΑΟΚ θα πάει να παίξει στην Ευρώπη (και προς το παρόν και στην Ελλάδα) με τρία στόπερ και τέσσερα χαφ. Φυσικά δεν μιλάμε για Κόνφερενς, μιλάμε για Γιουρόπα με μεγάλα μεγέθη και πολύ δύσκολα παιχνίδια, τα οποία ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα.

Θα πει κανείς, “ε, και; Ήρθε η καταστροφή;”. Φυσικά και δεν ήρθε η καταστροφή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει και με το ρόστερ που έχει αν είναι λίγο τυχερός (πάλι η τύχη στο παιχνίδι, όπως και με τη Μάλμε…), οι πιθανότητες, ωστόσο, είναι γενικώς εναντίον του.

Το λάθος που έκανε ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, είναι πως δεν έφερε τις πιθανότητες με το μέρος του και τις άφησε εναντίον του.

Με το ρόστερ που έχει δομήσει, θα πρέπει να κάνει σχεδόν όλα τέλεια, ο προπονητής να διαχειριστεί με τον ιδανικό τρόπο τις καταστάσεις για να μην χάσει έδαφος. Θυμηθείτε ότι μετά τη Γαλατά υποδέχεται τον Άρη, μετά το Ολντ Τράφορντ έχει τον Ολυμπιακό, μετά τη Φερεντσβάρος πάει στο Αγρίνιο, μετά τη Φιλαδέλφεια έχει την Πιλζέν κ.ο.κ.

Αυτή η απαιτητική σειρά αγώνων μέχρι τον Δεκέμβριο, δεν βγαίνει εύκολα με τρία στόπερ και τέσσερα χαφ.

Θεωρώ δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει έναν στόπερ ακόμη, αλλά αν δούμε το πως ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς μεταγραφή τις τελευταίες μέρες, ενώ είχε δύο περιπτώσεις πολύ προχωρημένες, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι δεν θα είναι στόπερ πρώτης γραμμής. Ειδικά από την ώρα που θα παίζει μόνο στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ έκανε τη ζωή του δύσκολη. Ο κλήρος, πλέον, πέφτει ως συνήθως στον γενναίο, τον Λουτσέσκου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πρεμιέρα-πρόκληση για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στις 15.45 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» τον Ολυμπιακό. «Για...

Στην ίδια κατηγορία