Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανάσες τέλος για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Επιστροφή σε ρυθμούς προπονήσεων επιφυλάσσει η σημερινή (09.09) μέρα για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας κατόπιν του μονοήμερου ρεπό που χορήγησε στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Για τους «ασπρόμαυρους» ξημερώνει αγωνιστική εβδομάδα δεδομένου του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (15.09) και συνεπώς ανοίγουν τον κύκλο προετοιμασίας τους για τον αγώνα με τους «πράσινους», μετατοπίζοντας συνάμα την προσοχή τους σε Τάισον-Μπράντον Τόμας.

Αναφορικά με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό εμφανίζεται καθησυχαστικός και έτοιμος για την επιστροφή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Σαββάτου (07.09) εν αντιθέσει με τον Ισπανό στράικερ που συνεχίσει τα ατομικά προγράμματα προετοιμασίας.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως σταδιακά στα προγράμματα προπονήσεων ενσωματώνονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα λείπουν για ακόμη μία μέρα οι διεθνείς, οι οποίοι είναι οι: Γιάννης Κωνσταντέλιας (Ελλάδα), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (Σερβία), Κίριλ Ντεσπόντοφ (Βουλγαρία), Ντομινίκ Κοτάρσκι (Κροατία), Μαντί Καμαρά (Γουϊνέα) και Ομάρ Κόλεϊ (Γκάμπια). Από αύριο αναμένεται να επιστρέψουν οι… πρώτοι στη βάση τους και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Mε την ευχή του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο σήμερα 21/9 στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «ασπρόμαυρος»...

Στην ίδια κατηγορία