Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε αγωνιστικό… mood

Δημοφιλή

Αγωνιστική εβδομάδα ξημέρωσε για τον ΠΑΟΚ που επιστρέφει εκ νέου σε ρυθμούς προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15.09). Αναμενόμενα για τους «ασπρόμαυρους» η προσοχή προσανατολίζεται σε Τάισον-Μπράντον Τόμας, ωστόσο, τα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό φαντάζουν ξεκάθαρα από τη στιγμή που συμμετείχε σε μέρος προπονήσεων με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» έγινε αναφορά στην αγωνιστική εβδομάδα που διάγει ο ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «μπήκαμε σε αγωνιστική εβδομάδα. Την Κυριακή έχουμε ντέρμπι στην Τούμπα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού:

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως σταδιακά στα προγράμματα προπονήσεων ενσωματώνονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα λείπουν για ακόμη μία μέρα οι διεθνείς, οι οποίοι είναι οι: Γιάννης Κωνσταντέλιας (Ελλάδα), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (Σερβία), Κίριλ Ντεσπόντοφ (Βουλγαρία), Ντομινίκ Κοτάρσκι (Κροατία), Μαντί Καμαρά (Γουϊνέα) και Ομάρ Κόλεϊ (Γκάμπια). Από αύριο αναμένεται να επιστρέψουν οι… πρώτοι στη βάση τους και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία