Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

O Λουτσέσκου «επιστρατεύει» το σύνολο των παικτών του

Δημοφιλή

Η ποδοσφαιρική σεζόν «σπάει» σε κομμάτια, όπως αυτά ορίζονται από τις αναγκαίες διακοπές λόγω των εθνικών ομάδων. Στο πρώτο μέρος της περιόδου, εν μέσω της πλήρους εξέλιξης της μεταγραφικής περιόδου και προσθαφαιρέσων στο ρόστερ, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, καταλήγοντας στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στη Σούπερ Λιγκ απέφυγε τα στραβοπατήματα.

Τι περιλαμβάνει το επόμενο «πακέτο» αγώνων, σε Ελλάδα και Ευρώπη, και μέχρι την επόμενη διακοπή στα μέσα Οκτωβρίου; Ο Δικέφαλος θα έχει τα δύο ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αρη, τις δύο εξόδους σε Βόλο και Λιβαδειά, αλλά και τα δύο πρώτα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ, με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη και με την (πρώην) Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα.

Πρόκειται για έξι παιχνίδια σε διάστημα μόλις 22 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι ο Λουτσέσκου θα πρέπει να δει μέχρι το βάθος του πάγκου του, αξιοποιώντας σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, προκειμένου να παρουσιάζει, σε κάθε διαφορετικό παιχνίδι, μια όσο το δυνατό πιο φρέσκια ομάδα. Αλλωστε, ένας από τους στόχους, που είχαν θέσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ήταν να «εμπλουτιστεί» ο πάγκος και να μην πονοκεφαλιάζει ο Λουτσέσκου όταν θα του λείπουν κάποιοι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Μένει, βέβαια, η βασική εκκρεμότητα με τον τέταρτο στόπερ, που θα πρέπει να διευθετηθεί-το αργότερο-μέχρι αύριο.

Ετσι και αλλιώς, η τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου θα χρειαστεί να επιστρατεύσει και τους παίκτες, που αποκτήθηκαν στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, όχι μόνο τους Μπακαγιόκο και Κόλεϊ, αλλά ακόμη και τον Γκόμεζ. Κι αυτό, ακόμη κι αν, όπως είναι φυσιολογικό, δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι, μια και διανύουν το διάστημα προσαρμογής στη νέα τους ομάδα και θα χρειαστούν εύλογο χρόνο για να μάθουν τα… κατατόπια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία