Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προπόνηση με επιστροφές για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Προπόνηση με τριπλή επιστροφή για τον ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (15.09) δεδομένου πως Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ομάρ Κόλεϊ ενσωματώθηκαν στον κύκλο προετοιμασίας για τον αγώνα με τους «πράσινους» κατόπιν ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Σε επίπεδο απουσιών ο Μπράντον Τόμας παραμένει εκτός δράσης, συνεχίζοντας θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα σε μία άκρως απαιτητική ημέρα καθώς οι ρυθμοί και οι εντάσεις ανέβηκαν.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: «Στην τελική ευθεία για το πρώτο φετινό ντέρμπι της Stoiximan Super League μπαίνει ο ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Η Τετάρτη (11.09) ήταν μια δύσκολη μέρα για τους παίκτες, καθώς οι ρυθμοί και οι εντάσεις ανέβηκαν. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια παιχνίδια 3 Vs 2 και στο φινάλε οικογενειακό διπλό.

Ομάρ Κόλεϊ, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με την προπόνηση της Τετάρτης να είναι η πρώτη για τον Κόλεϊ. Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία