Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Γεμίζει» η Νέα Μεσημβρία ενόψει Παναθηναϊκού

Δημοφιλή

Όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς την ερχόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας τον Παναθηναϊκό. Γνωστοί έγιναν χθες (11/9) οι διαιτητές που θα διευθύνουν το ντέρμπι, με την ΚΕΔ να ορίζει για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ξένους διαιτητές, με τον elite Σλάβκο Βίντσιτς να είναι ο εκλεκτός.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν και σταδιακά επιστρέφουν όλοι στη βάση τους. Στη χθεσινή προπόνηση ενσωματώθηκαν οι Ομάρ Κόλεϊ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ. Μάλιστα, ο Κόλεϊ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα», καθώς μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του με τον ΠΑΟΚ αποχώρησε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής Γκάμπιας.

Ένα όνομα βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων». Ο Μπράντον Τόμας παραμένει στα «πιτς» και χθες υποβλήθηκε για ακόμη μία φορά σε θεραπεία και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά. Η προετοιμασία συνεχίζεται για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι θα βρεθούν και σήμερα (12/9) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με το «ραντεβού» να ορίζεται για τις 18:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία