Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Καρέτσας είναι No1 στον κόσμο!

Δημοφιλή

Ένας γνώριμος του ΠΑΟΚ και… δηλωμένος υποστηρικτής των «ασπρόμαυρων» που μία ημέρα στοχεύει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γκενκ κόντρα στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη θερινή του προετοιμασία στην Ολλανδία, γνωρίζοντας την αποθέωση από το φίλαθλο κοινό που δήλωσε «παρών» στις εξέδρες. «Κωνσταντίνε θα ‘σαι τρέλα με του ΠΑΟΚ τη φανέλα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τους φιλάθλους του Δικεφάλου στο νεαρό μέσο.

Βάσει μίας ενδιαφέρουσας στατιστικής έρευνας του CIES καταλαμβάνει την πρώτη θέση παγκοσμίως, αποτελώντας τον νεότερο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο και συνιστά πολλά υποσχόμενο όνομα σε ηλικία 16 ετών, αφήνοντας πίσω του τον Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα!

Δείτε παρακάτω την ενδιαφέρουσα στατιστική έρευνα του CIES αναφορικά με τους νεότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου που λογίζονται ως… ταλέντα:

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Γκενκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Από τριών ετών βλέπω τα παιχνίδια του και είμαι χαρούμενους που έπαιξαν εναντίον του. Δεν είχε καλή εικόνα, αλλά πιστεύω θα είναι έτοιμος για να παίξει στο Champions League».

Για τον Κωνσταντέλια είπε: «Ο Κωνσταντέλιας για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε πριν το ματς. Τον κοιτάζω σαν παίκτη και τον θαυμάζω. Ο κόσμος φώναξε το όνομά μου και είμαι χαρούμενος και γι’ αυτό».

Καταλήγοντας, είπε: «Μια μέρα θα παίξω για τον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μετρά αντίστροφα για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό των προκριματικών του BCL, καθώς νίκησε την Οραντέα με 81-80. Στον τελικό μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία