Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι έξι… «παλιοσειρές» του ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ Β έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό, παραμένουν ωστόσο μέλη της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου συνολικά έξι ποδοσφαιριστές, που έχουν παρουσία και στα τρία προηγούμενα χρόνια της ύπαρξης του ΠΑΟΚ Β.

Ο 23χρονος Κωνσταντίνος Μπαλωμένος έχει συνολικά 28 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ 2 (έξι, δεκατρείς και εννέα παρουσίες ανά σεζόν). Μετά και την παραχώρηση-με τη μορφή του δανεισμού-του Ταλιχμανίδη στο Μακεδονικό, ο Μπαλωμένος λογίζεται πλέον ως ο τρίτος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ πίσω από τους Κοτάρσκι και Τσιφτσή. Ο διεθνής με την εθνική ελπίδων γκολκίπερ προπονείται σε καθημερινή βάση με την πρώτη ομάδα, ωστόσο οι συμμετοχές του σε επίσημα παιχνίδια θα είναι με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο 22χρονος Δημήτρης Τσοπούρογλου (φωτ.) μετράει συνολικά 67 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β, εκ των οποίων οι 30 ήταν στην περσινή σεζόν. Ο Θεσσαλονικιός χαφ, που ακολούθησε το καλοκαίρι μέρος της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας, θεωρείται από τους πιο… έμπειρους παίκτες της δεύτερης ομάδας, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το συνομήλικό του, Βασίλη Γρόσδη, ο οποίος έχει σταθερή παρουσία στον ΠΑΟΚ Β καθ΄ όλη τη διάρκεια της περασμένης τριετίας (18, 22 και 21 συμμετοχές ανά αγωνιστική περίοδο).

Όπως ο Τσοπούρογλου, έτσι κι ο Λάμπρος Σμυρλής δοκιμάστηκε φέτος το καλοκαίρι από τον Ραζβάν Λουτσέσκου με την πρώτη ομάδα. Ο 20χρονος Χαλκιδικιώτης μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί συνολικά 22 φορές (δύο γκολ, μία ασίστ) με τον ΠΑΟΚ Β.

Οσο για τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο την προπέρσινη σεζόν (20 συμμετοχές, εννέα γκολ, επτά ασίστ). Την αμέσως προηγούμενη περίοδο ο 24χρονος Βόσνιος ακραίος μεσοεπιθετικός είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς (δύο συμμετοχές), ενώ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Εθνικό Αχνας, ομάδα της Κύπρου.

Δανεικός, αλλά στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου στο Μακεδονικό, είχε παραχωρηθεί ο Γιώργος Κουλούρης (νωρίτερα είχε μία συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ Β). Ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός είχε κάνει την καλύτερη σεζόν του (δεκατρείς παρουσίες) στη Σούπερ Λιγκ 2 την περίοδο 2021-22, ενώ τη σεζόν που ακολούθησε, είχε άλλες τέσσερις συμμετοχές.

Κοινό στοιχείο όλων των παραπάνω παικτών είναι ότι έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ. Εξαίρεση αποτελεί ο Μπράντονιτς, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ο ΠΑΟΚ ωστόσο διατηρεί το δικαίωνα μονομερούς ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία