Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κλείδωσε» φιλικό με Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ πριν τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού το Σάββατο (14.09) θα δοθεί νέα φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα χωρίς την παρουσία του φίλαθλου κοινού.

Κάτι που σημαίνει πως ο Μάσιμο Καντσελιέρι θα έχει ακόμη μία φορά την ευκαιρία να «τεστάρει» το βαθμό ετοιμότητα των παικτών του μετά το τουρνουά φιλικών αναμετρήσεων επί ιταλικού εδάφους, το οποίο αποδείχθηκε απαιτητικό και συνάμα εποικοδομητικό για το αγωνιστικό τμήμα. Αναφορικά με το νέο φιλικό «τεστ» που κλείδωσε για τους «ασπρόμαυρους», έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το ταξίδι του Μάσιμο Καντσελιέρι

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την ερχόμενη Τετάρτη (18.09) με προορισμό την Αττάλεια. Ως εκ τούτου, ο Μάσιμο Καντσελιέρι αναμένεται να αφιχθεί μία ημέρα νωρίτερα στην Τουρκία προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης το Οραντεα-Καλεντονια από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Δικεφάλου στα ημιτελικά του τουρνουά με φόντο την πρόκριση στους ομίλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία