Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατσίβελης: «Τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία μας»

Δημοφιλή

Ένα ατελείωτο πάρτι στήθηκε στη μαρίνα της Νέα Μηχανιώνας, με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του ΠΑΟΚ mateco για τη σεζόν 2024-2025. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρόν» στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Μηχανιώνας, προκειμένου να δει από κοντά τους νέους καλαθοσφαιριστές του Δικεφάλου και να φωτογραφηθεί μαζί τους σε ένα ξεχωριστό event, που διοργάνωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης της ομάδας του Μάσιμο Καντσελιέρι, δηλώσεις στους εκπροσώπους Τύπου έκανε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσίβελης. Ο αρχηγός του Δικεφάλου μίλησε για το επερχόμενο προκριματικό τουρνουά του Basketball Champions League και υπογράμμισε τις αδυναμίες και τα προτερήματα της ομάδας του με φόντο την πρεμιέρα της επόμενης εβδομάδας (19/9).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Είναι σημαντικό να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση. Σίγουρα είναι σημαντικό ότι είδαμε τόσα νέα παιδιά και δείχνουν ότι είναι κοντά στην ομάδα και με γεμίζει χαρά».

Για την πρεμιέρα στα προκριματικά του Basketball Champions League:

«Είναι ένα αρκετά απαιτητικό τουρνουά. Πάντα χρειάζεται περισσότερο χρόνο προετοιμασίας, αλλά παρόλα αυτά έχουμε κάνει πολλή δουλειά μέχρι στιγμής και θα φανούμε έτοιμοι».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα:

«Δεν ξέρουμε ακόμη τον αντίπαλό μας. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που έχει διαλέξει ο κόουτς, σύμφωνα με τον οποίο πρέπει και αμυντικά και επιθετικά να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς. Πιστεύω πως θα βρεθούμε έτοιμοι εκεί».

Για το πού να περιμένουμε βελτίωση:

«Υπάρχει κούραση, αλλά δεν θα σταθεί σαν δικαιολογία. Πρέπει να σταθούμε έτοιμοι και βελτιωμένοι συγκριτικά με τα φιλικά στην Ιταλία. Αυτό κάνουν και οι προπονητές, βλέπουν στο βίντεο ό,τι χρειάζεται να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε. Δουλεύουμε όλοι καθημερινά και πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα από τώρα θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι».

Για το ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία και ποιο το δυνατό στοιχείο του νέου ΠΑΟΚ:

«Η αδυναμία αφορά τους αυτοματισμούς. Όταν έχεις μια ομάδα με καινούριους παίκτες, είναι λογικό να πάρει αρκετό χρόνο. Το θετικό κομμάτι αφορά την ενέργεια που βγάζει αυτή η ομάδα, ο ρυθμός που θέλει να επιβάλλει. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι νωρίς να έχουμε τη χημεία που χρειάζεται επιθετικά, αλλά πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό αμυντικά και να ελέγξουμε το παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία