Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με μοναδικό στόχο το 4Χ4

Δημοφιλή

Για την 4η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας τον Παναθηναϊκό και στοχεύει σε ακόμα ένα τρίποντο, που θα τον κρατήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έκαμψε την αντίσταση του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα, δυσκολεύτηκε κόντρα στον Παναιτωλικό και απέδρασε από το Περιστέρι, για να φτάσει στο 3 στα 3.

Στην χθεσινή (14/9) προπόνηση, η ομάδα του Δικεφάλου δούλεψε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και έκανε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Το όνομα του Μπράντον Τόμας παραμένει το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων», με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους:

Κοτάρσκι , Τσιφτσής , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά, Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον, Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ , Σαμάτα .

Στην απέναντι πλευρά, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα στην σεζόν, αφήνοντας βαθμούς κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Καλλιθέα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση ήττας θα μείνει στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στην τελευταία τους προπόνηση, οι «πράσινοι» δούλεψαν στα τελειώματα, στην τακτική και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τους Σπόραρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, με την αποστολή να αποτελείται από τους:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κόβασιτς και Κλάντσνικ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τσακαλίδης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής). Στο VAR θα βρεθεί ο Ολλανδός Βαν Μπόνκελ και AVAR ο Κουμπαράκης.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (15/9) στις 20:30 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία