Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σημαντικός ο Λόβρεν στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Τοποθετήσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA παραχώρησε ο Παντελής Κωνσταντινίδης ενόψει του πρώτου ντέρμπι της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, έχοντας σταθεί στην ετοιμότητα του αγωνιστικού τμήματος μετά τη διακοπή της Stoiximan Super League, στον αγώνα με τους «πράσινους» καθώς επίσης και στην προσαρμογή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μάλιστα και την τελευταία μεταγραφική κίνηση των «ασπρόμαυρων» τη θερινή μεταγραφική περίοδο για την κάλυψη της θέσης στο κέντρο της άμυνας. Ενδεικτικό πως ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου επισήμανε τη σημαντικότητα της προσθήκης του Ντέγιαν Λόβρεν στον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή με προσωπικότητα.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε για την απόκτηση του Λόβρεν, και πως πήγε ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αυτή την επιλογή:

«Αρχικά, είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία και προσωπικότητα, κι αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Νομίζω ότι είναι ένα παιδί που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο να έχουμε προσωπικότητα στο παιχνίδι, γιατί αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία