Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αξέχαστη βραδιά του ΠΑΟΚ σε video!

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από την έναρξη πρώτων επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε παρουσίαση του τμήματός της την περασμένη Παρασκευή (13/9) στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας. Αναφορικά με την ειδική εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη νέα ομάδα των «ασπρόμαυρων» υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καντσελιέρι και ανοικτή σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφία και να αποσπάσουν μερικά αυτόγραφα από το αγωνιστικό τμήμα, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ μάλιστα να προχωρά στη δημοσίευση των αντιπροσωπευτικότερων στιγμών της παρουσίασης με εντυπωσιακά πλάνα.

Δείτε το χαρακτηριστικό video που ανάρτησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από την ημέρα της παρουσίασης:

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μετά τα συμπεράσματα και τις αδυναμίες που διακρίνει στον φετινό ΠΑΟΚ, ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχω κοουτσάρει κανέναν από αυτούς τους παίκτες στο παρελθόν και η ομάδα είναι ίδια. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα DNA και θα δούμε, αν είναι στην άμυνα ή στην επίθεση. Δεν είναι ότι πρέπει να κάνουμε μόνο ένα πράγμα και να αφήσουμε κάτι άλλο. Έχουμε κάποιους κανόνες και αν το DNA είναι επιθετικό, αυτό θα είναι εντάξει. Είναι έκπληξη για μένα ότι και στα τρία φιλικά, σκοράραμε πάνω από 100 πόντους. Θα δούμε όμως τι θα γίνει όταν η μπάλα θα είναι πιο «βαριά».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία