Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπάνιο… φαινόμενο η «λευκή» ισοπαλία

Δημοφιλή

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Σπάνιο φαινόμενο είναι τα τελευταία χρόνια να λήγει ένα παιχνίδι του Δικεφάλου με «λευκή» ισοπαλία. Συγκεκριμένα, είχε να συμβεί ένα χρόνο, καθώς η τελευταία φορά ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο ματς ΠΑΟΚ-Άρης στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως και το χθεσινό 0-0 πραγματοποιήθηκε για την ίδια «στροφή» της Super League.

Έκτοτε, ακολούθησαν 57 αναμετρήσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι «φωτιά» επιθετικά, χωρίς να έχει εμφανιστεί το 0-0 σε άλλη αναμέτρηση. Πάντως, το εν λόγω σκορ εμφανίζεται σπάνια και στις «μάχες» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συχνά αρκετά γκολ. Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έμειναν «άσφαιρες» σε ντέρμπι ήταν στις 25 Απριλίου 2021 για τα Play off της Super League, ενώ η τελευταία φορά σε ντέρμπι χωρίς γκολ για την κανονική διάρκεια χρονολογείται στο μακρινό 2018 (19 Οκτωβρίου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία