Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην αναμονή για την ευρωπαϊκή μετάδοση ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς πρεμιέρας κινείται ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος θα δώσει τον πρώτο επίσημο παιχνίδι του για το προκριματικό τουρνουά του Basketball Champions League.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Οραντέα-Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς την ερχόμενη Πέμπτη (19/9) στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο ελληνικό κανάλι που να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα των προκριματικών του BCL, ωστόσο το παιχνίδι θα έχει «τηλεοπτική» κάλυψη. Ειδικότερα, το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι τoυ Basketball Champions League στο Youtube, χωρίς κάποιο αντίτιμο, για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την πρεμιέρα του Δικεφάλου για τη σεζόν 2024-2025.

Σε περίπτωση που το σύνολο του Μάσιμο Καντσελιέρι κερδίσει, τότε θα έχει ακόμη ένα παιχνίδι λίγες ημέρες αργότερα (21/9), προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το μόνο που μένει είναι να φανεί αν κάποιο ελληνικό κανάλι θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα των προκριματικών του Basketball Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία