Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πρώτη» για Λόβρεν στον ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ο ΠΑΟΚ «άνοιξε» τον κύκλο προπονήσεών του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στο Βόλο για την αγωνιστική της Stoiximan Super League. Νέο πρόσωπο της σημερινής συνάντησης μετά το ρεπό της Δευτέρας (17.09) ήταν ο Ντέγιαν Λόβρεν, έχοντας ανακοινωθεί πρωτίστως από τους «ασπρόμαυρους» προκειμένου να ενταχθεί το συντομότερο δυνατόν στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό στιγμιότυπο που απομόνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το σημερινό πρόγραμμα με τον Ντέγιαν Λόβρεν:

Κατά τις πρώτες του τοποθετήσεις στο PAOK TV αναφορικά με τη μετακίνησή του στους «ασπρόμαυρους», ο 35χρονος Κροάτης αμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων πως «είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να μπω στην ομάδας. Νιώθω γεμάτος ενέργεια και θέλω να τη βοηθήσω. Να δείξω στους φιλάθλους ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Το πάθος, η ενέργεια των φιλάθλων μ’ έκαναν να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ. Γνώριζα ήδη πολλά για την ομάδα, γενικά για την Ελλάδα, ότι είναι μια ποδοσφαιρικά παθιασμένη χώρα. Το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε πέρσι το πρωτάθλημα μου έδωσε έναν ακόμη λόγο για να έρθω εδώ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία