Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γιαννάκης έκανε τα πρώτα βήματα του! (video)

Δημοφιλή

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης. Tην πόρτα του χειρουργείου στο Saint Louis Children’s Hospital πέρασε ο Γιαννάκης, προκειμένου να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Το χειρουργείο πήγε καλά και πλέον έχει ξεκινήσει το δύσκολο έργο της αποθεραπείας, ώστε να ξεκινήσει να περπατά κανονικά. Σε αυτή τη δύσκολη «μάχη» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισαν να καλύψουν όλα τα έξοδα που χρειάζονται, κάνοντας το πιο όμορφο δώρο στον Γιάννη.

Μετά τη χθεσινή (17/9) συνομιλία με τον Μπράντον Τόμας, δημοσιεύτηκε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Παπαστεφανάκη στα social media. Ο νεαρός φίλος του Δικεφάλου έκανε τα πρώτα του βήματα, αφιερώνοντας το ξεχωριστό βίντεο στην διερμηνεία των ειδήσεων στη Νοηματική στον ALPHA, Σοφία Ρομπόλη.

«Σοφία αυτό είναι το δώρο μου για τη γιορτή σου!!! Τα πρώτα μου βήματα!! Σε αγαπώ πολύ, χρόνια καλά!!», ανέφερε χαρακτηριστικά το βίντεο του Γιαννάκη, στο οποίο φαινόταν πως κάνει τα πρώτα του βήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία