Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να… αλλάξει την Τούμπα

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε Μαρία Γκοντζαρόβα, Κυριάκο Κυριάκο, Γιάννη Δημογιάννη και το τμήμα των εισιτηρίων, αποφασίστηκε η έκδοση των παιδικών εισιτηρίων.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έθιξαν και το θέμα των εισιτηρίων διάρκειας, αναφορικά με τους κατόχους που δεν μπορούν να δώσουν το παρών σε κάποια εντός έδρας αναμέτρηση.

Η εικόνα των άδειων καθισμάτων στο γήπεδο της Τούμπας, είναι αυτή που προβληματίζει τους «ασπρόμαυρους», που ψάχνουν να βρουν μια λύση, έτσι ώστε ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας να μπορεί να απελευθερώνει την θέση του σε παιχνίδια υψηλής ζήτησης που δεν θα δώσει το παρών, κερδίζοντας κάποια προνόμια όπως π.χ. εκπτώσεις σε αγορές από τη μπουτίκ, ή στην επόμενη αγορά του επόμενου εισιτηρίου διαρκείας.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί είναι η εικόνα του γηπέδου, και ειδικότερα στις Θύρες 5-6, οι οποίες είναι και αυτές που φαίνονται στον τηλεοπτικό φακό.

Ο Δικέφαλος θέλει με παρεμβάσεις για να αυξηθεί η πληρότητα, αλλά και στη συμμετοχή όλων των θυρών στον παλμό του αγώνα, με κάποια events, αφού, όπως σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, οπαδοί και παλμός υπάρχει κυρίως στο πέταλο, και στο υπόλοιπο γήπεδο υπάρχουν μόνο θεατές.

Η απόφαση του ΠΑΟΚ είναι να γίνει προσπάθεια να «ζωντανέψει» και το υπόλοιπο γήπεδο, και τα όποια μέτρα παρθούν θα είναι προς όφελος της πληρότητας και του παλμού και εις βάρος, έστω κι ελεγχόμενα, του οικονομικού κομματιού.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αντιλαμβάνονται ότι οι προσαρμογές και οι φιλολαϊκές παρεμβάσεις είναι απαραίτητες, προκειμένου να παραμείνει η Τούμπα «η πιο παθιασμένη έδρα του πλανήτη», όπως σημείωναν χαρακτηριστικά.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι δεν είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τις νέες συνθήκες, αλλά το λαϊκό προφίλ του σωματείου επιβάλλει να διαμοιραστεί το κόστος με τον κόσμο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία