Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ Κ-16: Νέοι κόντρα σε άνδρες

Δημοφιλή

Όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η Κ-16 του ΠΑΟΚ, παίρνει μέρος στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ, έχοντας ως αντιπάλους  ανδρικές ομάδες.

Για τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι η πρώτη τους εμπειρία από το ποδόσφαιρο ανδρών κι η οποία, βέβαια, θα τους φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στο προσεχές μέλλον.

Ετσι κι αλλιώς, η διαδικασία εκπαίδευσης σε επίπεδο πρωταθλητισμού απαιτεί ανταγωνισμό κι αυτόν τους τα προσφέρει η συμμετοχή τους, ελλείψει πανελληνίου πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.

Η φετινή Κ-16 του ΠΑΟΚ είναι η περσινή τροπαιούχος Κ-15 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα με 20 νίκες, 69 γκολ και μόλις επτά παθητικό, συμπεριλαμβανομένων των δύο αγώνων του φάιναλ φορ).

Το ρόστερ (όλοι οι παίκτες είναι γεννηθέντες το 2009) αποτελούν οι Γεώργιος Νικολαϊδης, Ελευθέριος Μανασίδης, Φυντάνης Καρακώττας (τερματοφύλακες), Ιορδάνης Χατσίδης, Αθανάσιος Φιλιππιάδης, Λεόν Σνάουτσνερ, Θεόδωρος Καλπάκης, Νικόλαος Τελίδης, Λάζαρος Δημητρακόπουλος, Ιωάννης Τοπαλίδης, Ιωάννης Ψυρούκης (αμυντικοί), Μάριος Ματέρα, Χρήστος Δεμίρης, Γρηγόριος-Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Μίσχος, Χριστόφορος Λαζαρίδης, Ιωάννης Γκέρσος, Ιωάννης Τσιάλης, Αουρέλιο Σέφα, Αχιλλέας Παπανικόπουλος, Αχιλλέας Μώκος (μέσοι), Νικόλαος Χαλδέζος, Κωνσταντίνος Σούβλατζης, Αλέξανδρος Μπουκλάς, Φώτης-Γεώργιος Μεταξάς, Δημήτριος Μηντής και Στυλιανός Βλάχος (επιθετικοί).

Ποια είναι νέα πρόσωπα στην ακαδημία του ΠΑΟΚ; Ο Καρακώττας αποκτήθηκε από την ακαδημία «Γ. Κούδας», o Ψυρούκης από τον Ηρακλή Ατσικής Λήμνου, ο Μώκος από την Ενωση Ρέντη, ο Παπανικόπουλος από τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης κι ο Βλάχος από τον ΠΟ Μαλακοπής.

Προπονητής είναι ο Ελευθέριος Κανάτας, γυμναστής ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, αναλυτής ο Κωνσταντίνος Καβάκης, γιατρός ο Ηρακλής Γιάνναρος, φυσικοθεραπευτής ο Σταύρος Χαραλαμπίδης, φροντιστής ο Ιωάννης Κλάγκας και τιμ μάνατζερ ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία