Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκληρή κριτική σε Στεάουα

Δημοφιλή

Επί του παρόντος, η προσοχή του ΠΑΟΚ μετατοπίζεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το ΝΠΣ Βόλο, ωστόσο, προσεχώς στο πρόγραμμά του επανέρχονται και οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στους ομίλους του UEFA Europa League. Αρχής γενομένης από τη «μάχη» με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία την Τετάρτη (25.09) το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κληθεί να ανταπεξέλθει στο διπλό «ταμπλό» Ελλάδας-Ευρώπης ενώ μεταξύ των αντιπάλων του βρίσκεται και η Στεάουα Βουκουρεστίου.

Αφορμή δοθείσης από την αποτυχία πρόκρισής της στους ομίλους του UEFA Champions League, ο Ίοαν Αντόνε (σ.σ βετεράνος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής) παραχώρησε συνέντευξη στο ρουμανικό Τύπο αναφορικά με το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην πατρίδα του, αναφερόμενος παράλληλα και στην επικείμενη αντίπαλο των «ασπρόμαυρων» που αδυνατεί να φτάσει στο εν λόγω επίπεδο. «Δεν έχουμε ομάδα επιπέδου Champions League», επισήμανε σε πρώτη φάση προσθέτοντας εν συνεχεία ότι:

«Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Πολύ δύσκολο. Είναι το υψηλό επίπεδο, ο ανταγωνισμός. Τα χρήματα που διακυβεύονται. Αν και η Στεάουα φαινόταν καλή πέρυσι στο πρωτάθλημα, στο τρέχον πρωτάθλημα ξεκίνησε άσχημα. Δεν ανέλυσαν πολύ καλά την ομάδα και τι αλλάζει. Επικεντρώθηκαν μόνο στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στους ομίλους και τότε συνειδητοποιήσαμε το επίπεδο του ρουμανικού πρωταθλήματος. Λέω ότι δεν έχουμε ακόμα μια ομάδα που να μπορεί να σταθεί στο Champions League, μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία