Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωτάθλημα εξπρές: Η ιδιαιτερότητα της φετινής Σούπερ Λιγκ 2

Δημοφιλή

Για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί η έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Β πρόκειται να υποδεχθεί τον Ηρακλή. Αντίπαλοι του Δικεφάλου στον πρώτο όμιλο θα είναι ακόμη η Λάρισα, ο Διαγόρας Ρόδου, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, η Καβάλα, ο Καμπανιακός, ο Μακεδονικός, η Νίκη Βόλου κι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο δεύτερο όμιλο συμμετέχουν η ΑΕΚ Β, το Αιγάλεω, ο Αστέρας Τρίπολης Β, η Ηλιούπολη, η Καλαμάτα, η Κηφισιά, ο Παναργειακός, η Παναχαϊκή, ο Πανιώνιος και τα Χανιά (ο Ιωνικός έχει αποσυρθεί).

Ο πρώτος κάθε ομίλου θα εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, ενώ στη Γ΄ εθνική κατηγορία θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες, δύο από κάθε όμιλο (όχι απευθείας, αλλά μετά τα πλέι άουτ).

Και αυτή τη σεζόν θα διεξαχθούν πλέι οφ (θα συμμετέχουν οι πέντε πρώτοι κάθε ομίλου) και πλέι άουτ (οι υπόλοιποι). Οι βαθμοί από την κανονική διάρκεια θα διαιρεθούν διά δύο, ενώ τόσο στα πλέι οφ, όσο και στα πλέι άουτ θα γίνουν διπλά παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» στον πρώτο γύρο: 1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ Β-Ηρακλής, 2η αγωνιστική: Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β, 3η αγωνιστική: ΠΑΟΚ Β-Μακεδονικός, 4η αγωνιστική: Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β, 5η αγωνιστική: Διαγόρας-ΠΑΟΚ Β, 6η αγωνιστική: ΠΑΟΚ Β-ΠΑΣ Γιάννινα, 7η αγωνιστική: Καβάλα-ΠΑΟΚ Β, 8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ Β-Λάρισα, 9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ Β-Εθνικός Κεραμιδίου.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό ημερολόγιο του πρωταθλήματος, πρόκειται να υπάρξουν τρεις διακοπές στη διάρκεια της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη από αυτές θα είναι για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου κι η αντίστοιχη 15η στις 12 Ιανουαρίου 2025). Η δεύτερη διακοπή έχει προγραμματιστεί με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ετσι, στις 2 Φεβρουαρίου 2025 θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική (τελευταία της κανονικής περιόδου), ενώ τα πλέι οφ/πλέι άουτ θ’ αρχίσουν τρεις εβδομάδες αργότερα (23 Φεβρουαρίου 2025). Η τελευταία διακοπή της σεζόν θα είναι για το Πάσχα (20 Απριλίου 2025), ενώ δύο εβδομάδες αργότερα (4 Μαΐου 2025) θα πέσει η αυλαία της περιόδου με τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία