Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλο ντέρμπι για τη Γαλατασαράι πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Εντυπωσιακή είναι η εκκίνηση της Γαλατασαράι στο πρωτάθλημα, μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα δεκαεφτά υπέρ και τέσσερα κατά. Εχοντας κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Τουρκίας τα δύο προηγούμενα χρόνια, η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ στοχεύει στο τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Πριν την πρεμιέρα του Γουρόπα Λιγκ και το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, η Γαλατασαράι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, το Σάββατο στις 20.00, τη Φενερμπαχτσέ, που την ακολουθεί στη δεύτερη θέση με δεκατρείς βαθμούς.

«Υπάρχουν τρεις μεγάλοι επιθετικοί, και οι τρεις μας είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε στη Γαλατασαράι. Φυσικά, το σημαντικό εδώ είναι οι νίκες που θα πάρει η ομάδα μας» δήλωσε ο Μισί Μπατσουαγί. Κι ο 31χρονος Βέλγος (με καταγωγή από το Κονγκό) φορ πρόσθεσε: «Έχουμε πετύχει αρμονία μαζί και πρέπει να οδηγήσουμε τη Γαλατασαράι προς τη νίκη. Ξέρετε, είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση (σ. σ. την προηγούμενη διετία έπαιζε στη Φενέρ), θέλω να πάω εκεί για να σκοράρω γκολ και να κερδίσω. Έχουμε ένα σύνθημα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία