Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκίνησε από νωρίς λόγω Μουρίνιο το ντέρμπι Φενέρμπαχτσε-Γαλατάσαραϊ

Δημοφιλή

Η πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa League πλησιάζει, με το «ταξίδι» της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου να ξεκινά από την Κωνσταντινούπολη, όπου αντιμετωπίζει την επόμενη Τετάρτη (25/9, 22:00), τη Γαλατάσαραϊ.

Νωρίτερα, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΝΠΣ Βόλο, ενώ την ίδια ημέρα (Σάββατο, 21/9 20:00), η Γαλατά έχει στο πρόγραμμα της το μεγάλο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε. Το Pre Game των… εντάσεων μάλιστα έχει ξεκινήσει από νωρίς, με τον πρόεδρο της αντιπάλου του ΠΑΟΚ Ντερκάν, να εξαπολύει… επίθεση στον «Special One», Ζοσέ Μουρίνιο.

«Αισθάνομαι σαν να έχει πατηθεί ένα κουμπί και ξαφνικά όλα τα κανάλια μιλούν για ‘αυτήν την κόκκινη κάρτα’ ή ‘εκείνο το πέναλτι’. Αυτό δεν είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστηρίζει, αυτό είναι κάτι που συνηθίζει να πράττει ο Μουρίνιο, κι έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε «δεν μπορεί να κερδίσει τη Γαλατάσαραϊ», αποκαλώντας μάλιστα τον έμπειρο Πορτογάλο τεχνικό «προπονητή- μεταφραστή».

«Ο Μουρίνιο είναι ένα όνομα παγκοσμίως, αλλά στην Τουρκία εμφανίζει συμπεριφορές alaturka που δεν του αρμόζουν», συμπλήρωσε ο Ντερκάν, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία