Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έμαθε αντίπαλο στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε στην Αττάλεια ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος επικράτησε με 81-80 επί της Οραντέα στον ημιτελικό της προκριματικής φάσης του Basketball Champions League.

Ο Δικέφαλος κέρδισε επάξια την πρόκριση στον τελικό του προκριματικού τουρνουά και θα διεκδικήσει το ερχόμενο Σάββατο (21/9, 21:30) το εισιτήριο για τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στον τελικό θα βρει στο δρόμο του την τουρκική Πετκιμσπόρ, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (19/9) κέρδισε τη Σολέ με 76-70 στον δεύτερο ημιτελικό του τρίτου προκριματικού τουρνουά.

Για τους Τούρκους ξεχώρισαν οι Ταϊρί και Γουίλιαμς, που πέτυχαν από 22 πόντους. H Πετκίμ ολοκλήρωσε τον αγώνα καταγράφοντας 50% στο δίποντο (11/22) και 39% στο τρίποντο (11/28). Είχε 13 λάθη, εννιά κλεψίματα και πήρε 30 ριμπάουντ.

Έτσι, λοιπόν, ΠΑΟΚ και Πετκιμσπόρ θα λύσουν τις διαφορές τους στη Gloria Sports Arena σε δύο ημέρες, με διακύβευμα να είναι μεγάλο για αμφότερες τις ομάδες. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 στην Αττάλεια της Τουρκίας και η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι θα διεκδικήσει τη θέση της στο group stage του Basketball Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία