Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάρτλεϊ: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, πάμε για την πρόκριση»

Δημοφιλή

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Frank Bartley εκτός του ότι με 27 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, είχε καθοριστική συμμετοχή στη νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ mateco, πετυχαίνοντας μάλιστα και το τρίποντο που έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα μας. Λίγες ώρες αργότερα, ο Αμερικανός γκαρντ θυμήθηκε το μεγάλο τρίποντο του έβαλε στη Gloria Sports Arena απέναντι στην Oradea και σχολίασε… «Έμενε ελάχιστος χρόνος, νομίζω τρία δευτερόλεπτα, κάποιος έπρεπε να πάρει το σουτ, είχα την ευκαιρία να σουτάρω ελεύθερος. Όλοι χρειαζόμαστε τέτοιες στιγμές και χαίρομαι ευστόχησα και νικήσαμε».

Η νίκη ήρθε μέσα από πολλές δυσκολίες, αλλά και μέσα από την ομάδα, όπως τονίζει ο Frank Bartley… «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, με παίκτες που δεν έπαιζαν όλοι μαζί για πρώτη φορά και παρά το γεγονός ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε καλά και τελικά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Αυτό μετράει σε ένα τέτοιου είδους τουρνουά, να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις. Παίξαμε σπουδαία άμυνα, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είμαστε μία ομάδα που παλεύei και αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι».

Με τον τρόπο που ήρθε η νίκη, είναι προφανές ότι τονώθηκε η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας. «Ισχύει απόλυτα αυτό», συμφωνεί ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco και εξηγεί… «Είμαστε μία νέα ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη προετοιμασία και η νίκη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα είμαστε έτοιμοι και για τον αυριανό αγώνα. Οι προπονητές μας θα έχουν σπουδαίο πλάνο και για αυτό το παιχνίδι. Και όσο τηρούμε αυτό το πλάνο θα είμαστε μία χαρά».

Απέναντι στη Petkim Spor ο ΠΑΟΚ mateco θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Basketball Champions League και ο Frank Bartley περιμένει ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι… «Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν δύο πολύ καλούς γκαρντ, έχουν δυνατούς chlo;yw, όπως ο Williams που πήγε πολύ καλά στα πρώτα δύο παιχνίδια. Αν μείνουμε στο πλάνο μας, παίξουμε το μπάσκετ μας και είμαστε κοντά, θα είμαστε εντάξει».

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, ήταν και το πρώτο παιχνίδι του Bartley σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι αρκετά χρόνια στην Ευρώπη, αλλά μόλις χθες έκανε το ντεμπούτο του και το θεωρεί πολύ σημαντικό… «Είναι ο έβδομος χρόνος μου στην Ευρώπη, αλλά για αυτό δουλεύω όλο αυτό το διάστημα. Προσωπικά, ήρθα εδώ για να παίξω στο Basketball Champions League.Το είχα δοκιμάσει και πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν το κατάφερα. Τώρα έχω αυτή την ευκαιρία μπροστά μου. Θέλω να την αξιοποιήσω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Φωνάζει «παρών» με ΠΑΟΚ ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και να είναι άμεσα διαθέσιμος για το...

Στην ίδια κατηγορία