Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς Ζίβκοβιτς στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Γνωστή έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Πανθεσσαλικό, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Βόλο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και επιλέχθηκε να προφυλαχθεί, καθώς στον ορίζοντα υπάρχουν οι αγώνες με Γαλατάσαραι και Άρη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή, που συνέχισαν με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή , που συνέχισαν με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Μοναστηρλής , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Σορετίρε , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία