Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η άνετη νίκη της Ρίγας και οι… άλλοι

Δημοφιλή

Ακόμα μια εύκολη νίκη για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa League, Ρίγας, η οποία επικράτησε 2-0 της Λιεπάγια για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Λετονίας. Μια νίκη, της οποίας τον δρόμο άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ένας εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας, ο Ικάουνιεκς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τα τέρματα για τη Ρίγας τα διπλασίασε ο Πάνιτς στο 61’, o οποίος συμπλήρωσε μάλιστα και 100 συμμετοχές με τον σύλλογο.

Παρότι η Ρίγας είχε και άλλες ευκαιρίες, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Με αυτήν τη νίκη η ομάδα του Βίκτορ Μόροζ αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρίγα στους 6 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Υπενθυμίζεται ότι το ματς του Δικεφάλου κόντρα στη Ρίγας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League, είναι προγραμματισμένο να γίνει στη Λετονία στις 28/11.

Έντονη δράση θα έχουν και οι αντίπαλοι του Δικεφάλου το Σαββατοκύριακο, με το ντέρμπι της Γαλατασαράι με την Φενέρμπαχτσε να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, ενώ μεταξύ τους θα παίξουν Σλάβια Πράγας και Βικτόρια Πλζεν. Δύσκολη αποστολή στο Λονδίνο θα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, ενώ εκτός έδρας θα παίξει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στην Βαγιαδολίδ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ:

Παρασκευή 20/9
Ρίγας – Λιεπάγια 2-0
MTK – Φερεντσβάρος 1-3

Σάββατο 21/9
15:00 Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Σοσιεδάδ
19:30 Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
20:00 Σλάβια Πράγας – Βικτόρια Πλζεν
20:00 Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι
21:30 Στεάουα Βουκουρεστίου – Πετρολούλ Πλοϊέστι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία