Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει… έξοδο

Δημοφιλή

Να επανέλθει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», στην αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής (17:00, Cosmote TV).

Ο Δικέφαλος, ο οποίος θα έχει τη στήριξη περίπου 5.000 φιλάθλων του, αναζητά μια… εύκολη νίκη, η οποία θα του δώσει ώθηση ενόψει της πρεμιέρας στο League Phase στο Europa League απέναντι στη Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία (25/09, 22:00), την στιγμή που ο Βόλος προέρχεται από δύο σερί ήττες και θέλει να κάνει ένα restart.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται αφενός να θέσει ως προτεραιότητα τον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, αλλά ταυτόχρονα να κρατήσει τους παίκτες του φρέσκους για την αναμέτρηση με τους Τούρκους. Για αυτό αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με τον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κάποιες βέβαια θα είναι και αναγκαστικές, όπως αυτή στη θέση του δεξιού εξτρέμ λόγω ενοχλήσεων του Ζίβκοβιτς. Τα καλά νέα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Τισουντάλι, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής. Δεδομένα θα αγωνιστεί βασικός ο Μουργκ, ο οποίος έχει αποκλειστεί από την ευρωπαϊκή λίστα, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Κόλεϊ, ο οποίος θα κάνει και το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Ο Βόλος, αν και ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική στην OPAP Arena, παρουσίασε καλό πρόσωπο και έδειξε πως διαθέτει ποιότητα, ικανή να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, ακόμα και όταν βρεθεί πίσω στο σκορ.
Στα θετικά για τον Χοακίν Γκόμεζ είναι η επιστροφή του Τάσο Τσοκάνη και του Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον επερχόμενο αγώνα. Από την άλλη, δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Ντε Καμπς.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Άλτμαν, Κόσζτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Mε την ευχή του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο σήμερα 21/9 στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «ασπρόμαυρος»...

Στην ίδια κατηγορία