Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Τισουντάλι φωνάζει και πάλι «παρών»

Δημοφιλή

Με έξι διαφορετικά πρόσωπα εν συγκρίσει με τον Παναθηναϊκό παρατάσσει τον ΠΑΟΚ στο Βόλο ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη δεύτερη εκτός έδρας δοκιμασία του αγωνιστικού τμήματος, με τον Ομάρ Κόλεϊ να ενεργοποιείται για πρώτη φορά σε αρχική σύνθεση με την ασπρόμαυρη φανέλα. Με τους Μπράντον Τόμας (σ.σ εκτός για πέμπτη σερί υποχρέωση του Δικεφάλου), Αντώνη Τσιφτσή και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να τίθενται νοκ-άουτ, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε εκ νέου στη διάθεσή του τον Τάρικ Τισουντάλι που φρόντισε να επιστρατεύσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Θυμηθείτε παρακάτω τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου στη δεύτερη έξοδο του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα:

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline που βρίσκεται στο Βόλο προκειμένου να σας μεταδώσει όλο το ρεπορτάζ από την εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ, το φίλαθλο κοινό της ομάδας δίνει δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αποθεώνοντας μάλιστα τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενδεικτικό και της σημαίας της Ρουμανίας που έχει αναρτηθεί στην «ασπρόμαυρη» κερκίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πρεμιέρα-πρόκληση για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στις 15.45 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» τον Ολυμπιακό. «Για...

Στην ίδια κατηγορία