Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ασπρόμαυρος» νόμος και στο Πανθεσσαλικό!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε την ανωτερότητά του απέναντι στο Βόλο, πέρασε με 4-1 από το Πανθεσσαλικό στάδιο και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι πήγε να «στραβώσει» από την αρχή για τον ΠΑΟΚ, όταν μόλις στο 3΄ ο Αλτμαν είχε την ευκαιρία μ’ εκτέλεση πέναλτι (το «κέρδισε» ο ίδιος από τον Καμαρά) ν’ ανοίξει το σκορ. Ο Κοτάρσκι, όμως, είχε αντίθετη γνώμη και απέκρουσε το χτύπημα του Ισραηλινού, πέφτοντας στη δεξιά του γωνιά. Βέβαια, το πέναλτι αποτέλεσε «εφεύρεση» του Τσαγκαράκη, το λάθος του οποίου δεν διόρθωσε, ως όφειλε, ο Κουμπαράκης, που ήταν ο διαιτητής VAR.

Ο Δικέφαλος αντέδρασε γρήγορα και μετά τις χαμένες ευκαιρίες από τους Μουργκ (8΄) και Τισουντάλι (10΄) άνοιξε το σκορ στο 24΄ με το πέναλτι του Σβαμπ. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε μετά την ανατροπή του Ντεσπόντοφ από τον Φεράρι. Ο τελευταίος άφησε στο 35΄ με παίκτη λιγότερο την ομάδα του, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα στον Τισουντάλι. Ο τελευταίος στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Στο 48΄ ο Κόβατς, με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού του, εξουδετέρωσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουργκ. Ο Αυστριακός στάθηκε πιο τυχερός στο 54΄, όταν η μπάλα κόντραρε πάνω του μετά το σουτ του Καμαρά και κατέληξε στα δίχτυα του Κόβατς.

Ο Βόλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, μειώνοντας στο 57΄ σε 1-2 με την κεφαλιά του Μεντιέτα μετά από εκτέλεση κόρνερ, που είχε κερδίσει ο ίδιος, μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είχε… όρεξη για περιπέτειες και στο 60΄ πέτυχε το 3-1 με τον Τάισον, που αξιοποίησε την ασίστ του Τισουντάλι (προηγήθηκε λάθος του Γκλάβτσιτς).

Στο 89΄ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, όταν ο Κόβατς επιχείρησε το βολέ, ο Τσάλοφ έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα…

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72΄ Κόμπα), Μεντιέτα, Ασενούν (39΄ Σμέουλερς), Αλτμαν (61΄ Βιγιαφάνες), Κόντε (61΄ Κόστα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (67΄ Οτο), Καμαρά, Σβαμπ (67΄ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (67΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79΄ Σορετίρε), Τισουντάλι (67΄ Τσάλοφ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία