Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να γράφει νούμερα

Δημοφιλή

Πέντε αγώνες έχει δώσει ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς και να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος περιμένοντας βέβαια και τον αγώνα της ΑΕΚ με την Καλλιθέα για να δει αν θα έχει συγκάτοικο ή όχι.

Οι «ασπρόμαυροι» για την ώρα είναι η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς έχει στείλει την μπάλα 11 φορές στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ η ΑΕΚ 9 (δεν έχει αγωνιστεί ακόμη) και ο Ολυμπιακός 8.

Όσον αφορά το σκοράρισμα ο Δικέφαλος είναι η δεύτερη πιο εύστοχη ομάδα στη Super League, καθώς βρίσκει δίχτυα μια φορά ανά 6.6 τελικές προσπάθειες. Πρώτος είναι ο ΟΦΗ με 1 γκολ ανά 4.7 προσπάθειες. Αναφορικά με τις ασίστ το σύνολο του Λουτσέσκου είναι στην τρίτη θέση με 5.

Στα γεμίσματα ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος με 45 εύστοχα από τα 115 που επιχείρησαν οι παίκτες του, ενώ αναφορικά με τις πάσες που βρήκαν συμπαίκτη είναι τρίτος με 163. Πρώτος και στα λάθη ο Δικέφαλος, αφού οι ποδοσφαιριστές του έχουν κάνει 183. Στα κλεψίματα ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 5η θέση με 108.

Ο Στέφαν Σβαμπ ξεχωρίζει από πλευράς «ασπρόμαυρων» στα ατομικά στατιστικά, καθώς με τα τρία γκολ που έχει πετύχει είναι τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, όμως είναι στην πρώτη θέση στην κατηγορία γκολ ανά τελική προσπάθεια, αφού σκοράρει ένα γκολ, ανά τρεις τελικές.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ο Τάισον βρίσκεται στην τέταρτη θέση αναφορικά με τα εύστοχα γεμίσματα έχοντας 10 στα 14, ενώ ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στην κατηγορία αποκρούσεις τοποθετείται στη δεύτερη θέση με 17.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Γκολ αυτοπεποίθησης για τον Τσάλοφ»

Το πρώτο του γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα πέτυχε κόντρα στον Βόλο ο Φέντορ Τσάλοφ, σε μια φάση που...

Στην ίδια κατηγορία