Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο… οργανωτής Τσάλοφ (video)

Δημοφιλή

Κατόπιν της εντός έδρας ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό κατά την επανέναρξη της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στο Βόλο για την αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε μία κυριαρχική εμφάνιση για τους «ασπρόμαυρους» που επέδειξε έξι αλλαγές εν συγκρίσει με τον αγώνα απέναντι στους «πράσινους», επιστροφή του Τάρικ Τισουντάλι στις υπηρεσίες του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τις ενοχλήσεις που είχε αποκομίσει, «πρώτη» για Ομάρ Κόλεϊ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο καθώς επίσης και το παρθενικό τέρμα του Φέντορ Τσάλοφ.

Αναμενόμενα ο Ρώσος φορ βρέθηκε στο επίκεντρο με τη λήξη της εκτός έδρας δοκιμασίας του ΠΑΟΚ, βγαίνοντας μπροστά και σε ρόλο… οργανωτή της «ασπρόμαυρης» κερκίδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να απομονώνει τα εν λόγω στιγμιότυπα στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Βόλο:

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μετά το πρώτο του προσωπικό τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Φέντορ Τσάλοφ στάθηκε τόσο στη στήριξη του φίλαθλου κοινού, όσο και στην επικείμενη ευρωπαϊκή «μάχη» με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, επισημαίνοντας ότι «ήταν ένα σημαντικό γκολ για εμένα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ και μας στήριξε, ήταν σαν να παίζουμε στην έδρα μας. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα γκολ από εμένα. Τώρα ακολουθεί το ευρωπαϊκό ματς, πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Β για ΠΟΤ Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη (pic)

Πρεμιέρα κάνει τη σημερινή (22.09) μέρα ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή στη Super League 2 κατόπιν ενός...

Στην ίδια κατηγορία