Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα του Τάισον (video)

Δημοφιλή

Δυναμικά εκκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τάισον Φρέντα, έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του το τέρμα που σημείωσε στην εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ κόντρα στο Βόλο με φόντο την αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σε μία κυριαρχική εμφάνιση για τους «ασπρόμαυρους» που επέδειξε έξι αλλαγές εν συγκρίσει με το ντέρμπι απέναντι στους «πράσινους», επιστροφή του Τάρικ Τισουντάλι στις υπηρεσίες του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τις ενοχλήσεις που είχε αποκομίσει, «πρώτη» για Ομάρ Κόλεϊ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο καθώς επίσης και το παρθενικό γκολ του… οργανωτή Φέντορ Τσάλοφ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Σε συνολικά 79΄ αγωνιστικά λεπτά εκτός από το προσωπικό του τέρμα που επί της ουσίας «κλείδωσε» την έξοδο του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πριν αντικατασταθεί από τον Σόλα Σορετίρε, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σημείωσε 55 «επαφές» με τη μπάλα, 42/55 ακριβείς πάσες σε συμπαίκτες του (84% ποσοστό επιτυχίας), 4 εύστοχες μακρινές μπαλιές στις 5 που επιχείρησε, καταγράφοντας συγχρόνως και 50% στις μονομαχίες εδάφους (4/2). Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στους Βολιώτες συνιστά το πρώτο του στην Ελλάδα, οδηγώντας την κούρσα των φετινών σκόρερ με τέσσερα γκολ, έχοντας αφήσει πίσω του τους Στέφαν Σβαμπ με τρία και Αντρίγια Ζίβκοβιτς-Τόμας Μουργκ με δύο.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Τάισον άφησε το «στίγμα» του και στην Ευρώπη, με δύο σημαντικά τέρματα κόντρα στη Μάλμε σε αμφότερες τις «μάχες» με τους Σουηδούς και ένα ακόμη κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς με φόντο τα Play Off του UEFA Europa League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χάντμπολ: «Κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα τον Ολυμπιακό, από...

Στην ίδια κατηγορία