Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Γκολ αυτοπεποίθησης για τον Τσάλοφ»

Δημοφιλή

Το πρώτο του γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα πέτυχε κόντρα στον Βόλο ο Φέντορ Τσάλοφ, σε μια φάση που κυνήγησε και δημιούργησε ο ίδιος, βάζοντας κόντρα στο βολέ του τερματοφύλακα του ΝΠΣ. Ο Ρώσος επιθετικός μίλησε μετά το παιχνίδι για το τέρμα που πέτυχε εκφράζοντας τη χαρά του, με τους συμπατριώτες του να κάνουν τη δική τους ιδιαίτερη ανάλυση, μετά το παρθενικό του γκολ με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Πιο συγκεκριμένα, σελίδα που ειδικεύεται στο σκάουτινγκ ανέλυσε τη μέχρι τώρα παρουσία του Φέντορ Τσάλοφ στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για καθοριστικό γκολ. Μάλιστα, προέβλεψε ότι θα πετύχει πάνω από 10 γκολ, στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα.

Όπως υπογραμμίζουν ρωσικά ΜΜΕ μετά το πρώτο γκολ του Φέντορ Τσάλοφ:

«Η υπόθεση Τσάλοφ

Ο Φέντορ  πέτυχε τελικά το πρώτο του γκολ εναντίον του Βόλου, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε και ο προπονητής αποφάσισε να κάνει rotation. Η πρώτη του καθοριστική στιγμή ήρθε μετά από 374 λεπτά παιχνιδιού (παρόλο που κέρδισε ένα πέναλτι για την ομάδα του), ωστόσο, έχοντας παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του, είναι δύσκολο να πεις ότι ήταν κακός.

Για όσους τον γνωρίζουν, ο Τσάλοφ λειτουργεί θρέφεται από την αυτοπεποίθηση και αυτό το γκολ είναι κομβικό για εκείνον, καθώς αγωνίζεται να ενσωματωθεί στο σύστημα της ελληνικής ομάδας. Χρησιμοποιείται ως καθαρό εννιάρι με λίγες επαφές και πρέπει να έχει τελειώματα, να εκτελεί από το σωστό σημείο στο σωστό χρόνο (το λεγόμενο tap-in), να κερδίζει χώρο στο κουτί, όλα αυτά ενώ ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στην κατοχή.

Ο Τσάλοφ λατρεύει να παίζει με την μπάλα στα πόδια, απολαμβάνει να συμμετέχει στο ματς και σε αυτό το στυλ διαπρέπει. Στον ΠΑΟΚ, μετά βίας αγγίζει την μπάλα και όταν το κάνει, θα πρέπει να έχει άμεσο αντίκτυπο και να πάρει εξαιρετικά γρήγορες αποφάσεις, κάτι που τον δυσκολεύει στην παρούσα φάση, έχοντας 72% ποσοστό σε ακρίβεια πάσας ανά παιχνίδι. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε αυτό το στυλ και τις απαιτήσεις που έχουν από εκείνον, αλλά έχοντας παρακολουθήσει τους αγώνες του ΠΑΟΚ, είναι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ένας δύσκολος ρόλος, κάτι που αποτυπώνεται και στις μονομαχίες, έχοντας κερδίσει το 42%.

Αυτό το γκολ με τον Βόλο είναι κομβικό για εκείνον, γιατί είχε ήδη χάσει μια μεγάλη ευκαιρία νωρίτερα και ένα πέναλτι, που πρέπει να κλόνισε την αυτοπεποίθησή του. Το γκολ ήταν τυχερό, αλλά μπορούσες να νιώσεις όλη τη χαρά του Φέντορ. Είμαι σίγουρος ότι θα καθιερωθεί και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει σε νέα ύψη. Ποντάρω ότι θα πετύχει δέκα γκολ στην πρώτη του χρονιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Οι Ρουμάνοι αποθεώνουν τον Λουτσέσκου που ετοιμάζονται να… κατακλύσουν τη Θεσσαλονίκη!

Στο επίκεντρο των ρουμανικών ΜΜΕ τοποθετήθηκε ακόμη μία φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν της εκτός έδρας νικηφόρας επικράτησης του...

Στην ίδια κατηγορία