Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… τείχος του Κοτάρσκι (video)

Δημοφιλή

Τσαγκαράκης στο χορτάρι και Κουμπαράκης στο VAR επιχείρησαν να βάλουν «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ στον Βόλο, χαρίζοντας στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού ένα ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Ντόμινικ Κοτάρσκι! Ο Κροάτης πορτιέρε είχε ήδη προλάβει να κάνει δύο σημαντικές επεμβάσεις πριν από αυτή τη φάση του πρώτου λεπτού, και έβαλε το «κερασάκι», βρίσκοντας απάντηση στην εκτέλεση πέναλτι του Άλτμαν, για να διατηρήσει το μηδέν, και να δώσει την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να προηγηθούν λίγο αργότερα.

Γενικότερα ο 24χρονος τερματοφύλακας φώναξε «παρών» σε όποια φάση χρειάστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι (δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε), με την αψεγάδιαστη εμφάνιση του να φέρνει την αποθέωση από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής των πρωταθλητών τον χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο κίπερ του πρωταθλήματος, δηλώνοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι:

«Δεν περίμενα από την ομάδα μου να κάνει τόσα λάθη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Πριν από το ματς σκεφτόμουν το πώς θα κερδίσουμε το ματς και την σωστή αντίδραση. Αλλά ο τρόπος που άρχισε η ομάδα το ματς δείχνει πως δεν μπήκαμε με την μέγιστη συγκέντρωση. Αλλά έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εκπληκτικός και θέλω να το τονίσω. Πολλές φορές αποφεύγω να μιλάω για παίκτες μου αλλά ο Κοτάρσκι εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Δεν είναι πάντα πολλές οι φάσεις που χρειάζεται σε ένα ματς αλλά όταν τον χρειαζόμαστε είναι εκεί και είναι εκπληκτικός».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Σεϊρεκίδης: «Υπομονή και δύναμη θέλει το επόμενο διάστημα»

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 24-36...

Στην ίδια κατηγορία