Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μουρίνιο: «Δεν ήταν καλύτερη η Γαλατά!»

Δημοφιλή

Τη δική του «ανάγνωση» για την πρώτη του ήττα στην τούρκικη Super Lig ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Special One να μην δέχεται την ανωτερότητα της, αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Γαλατασαράι.

Ο Πορτογάλος προπονητής θεώρησε ότι η αποτελεσματικότητα ήταν καθοριστικός παράγοντας σε αυτή την ήττα, αρνούμενος ότι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος από την ομάδα του.

«Θα φανεί ως ανόητη απάντηση, αλλά κέρδισαν γιατί σκόραραν περισσότερα γκολ από εμάς. Ξεκινήσαμε γρήγορα το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Μετά το 3-1 ρισκάραμε τα πάντα, αλλά δεν πειράζει. Δεν έχει σημασία πόσα γκολ δεχθήκαμε. Κέρδισαν γιατί έβαλαν περισσότερα γκολ», τόνισε ο Μουρίνιο και συνέχισε:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο Αμραμπάτ τα πήγε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε τη ρευστότητα που έλειπε στο πρώτο. Οι Ιρφάν και Εν-Νεσίρι έδωσαν επίσης τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Εν-Νεσίρι είχε μια ευκαιρία αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους αναπληρωματικούς. Ο αντίπαλος σκόραρε από δύο στημένες φάσεις, δεν φταίνε αυτοί, εμείς. Δεν νομίζω ότι η Γαλατασαράι έπαιξε πολύ καλύτερα ή ήταν ανώτερη από εμάς, αλλά σκόραρε στις φάσεις της. Εμείς δεν καταφέραμε το ίδιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το ντεμπούτο του Λαγωνίδη κι ο μεγάλος στόχος του

Για τον Γιώργο Λαγωνίδη το σημερινό παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή ήταν πολύ ιδιαίτερο, μια και ήταν το πρώτο του...

Στην ίδια κατηγορία