Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιστορική νίκη με εφτάρα για το Futsal του ΠΑΟΚ στον Βύρωνα!

Δημοφιλή

Για την 1η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κόμπρα, της οποία και επικράτησε με 0-7, με τους Λορέντσο και Μπικιάρη να είναι απόλυτοι πρωταγωνιστές, αφού αμφότεροι πέτυχαν χατ-τρικ.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ mαteco, ο οποίος κατάφερε με ωραίο πλασέ του Μπικιάρη να «ανοίξει» το σκορ στο 9ο λεπτό. Πέντε λεπτά μετά, ο Τάσος Αναστασιάδης όντας πεσμένος βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο Μπικιάρης στο 16′ με τακουνάκι έκανε το 0-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ανέλαβε ο Λορέντσο ο οποίος στο 22′ με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-4 και στο 25′ μετά από ωραίο αιφνιδιασμό, ο Ντιέγκο βρήκε τον Μπικιάρη και αυτός έδωσε πάσα στον Λορέντσο, ο οποίος σε κενή εστία διαμόρφωσε το 0-5.

Στο 32ο λεπτό με νέα φοβερή ατομική προσπάθεια και σουτ του Λορέντσο, ο ΠΑΟΚ mαteco έφτασε σε έκτο γκολ, ενώ και ο Μπικιάρης στο 35′ ακολούθησε τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του και ολοκλήρωσε και αυτός το χατ-τρικ, με το 0-7 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λεωνίδα Παπαδόπουλου είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή (29/9), όπου και θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη το Νέο Ικόνιο ΑΟ Σάλας.

Κόμπρα – ΠΑΟΚ mαteco: 0-7

Τα γκολ: Μπικιάρης 9′, 16′, 35′, Αναστασιάδης 14′, Λορέντσο 22′, 25′, 32′

Ημίχρονο: 0-3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η- πλούσια-παρακάμερα του αγώνα στο Πανθεσσαλικό

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με εμφατικό τρόπο από το Πανθεσσαλικό στάδιο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας του Βόλου με 4-1, επιστρέφοντας...

Στην ίδια κατηγορία