Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα Τούμπα: Τα δεδομένα κι η… αναμονή

Δημοφιλή

Υπό διαφορετικές συνθήκες, το 2026 θα περιμέναμε τη νέα Τούμπα, μ΄ αυτό το σκεπτικό άνοιξε η συζήτηση το 2019. Το οικονομικο-πολιτικό σκηνικό, ωστόσο, και τα εγχώρια εμπόδια τα πρώτα χρόνια, πήγαν πίσω αυτό το πρότζεκτ.

Το θέμα της νέας Τούμπας έχει πάει στις δύο εταιρίες που επέλεξε ο ΠΑΟΚ, για να κάνουν τις μελέτες και τα σχέδια και μάλιστα έχουν παραδοθεί δύο τρία προσχέδια, για να κάνει ο ΠΑΟΚ μια επιλογή, και να δουλευτεί το σχέδιο, το οποίο θα προκριθεί.

Στο μεσοδιάστημα έχουν αλλάξει τα πράγματα στην αγορά.

Όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τη νέα Τούμπα, το κόστος της κατασκευής έφτανε τα 80-100 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον τα κόστη έχουν ανέβει, το γήπεδο που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ θα κοστίσει 130-150 εκατομμύρια.

Τον τελευταίο χρόνο υπάρχει μία στασιμότητα και φαίνεται πως στην Τούμπα κάτι περιμένουν.

Σε μια περίοδο, που ομάδες της Αθήνας αποκτούν γήπεδα είτε με μερική (ΑΕΚ), είτε με ολική (Παναθηναϊκός) κρατική χρηματοδότηση, ενώ κρατικά κλειστά παραχωρούνται σε ομάδες, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι ο φτωχός συγγενής.

Είναι ξεκάθαρο ότι η συζήτηση θα ξανανοίξει όταν ωριμάσουν οι συνθήκες για να πάρει και ο ΠΑΟΚ αυτά που δικαιούται βάσει του μεγέθους του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Τάιλερ Πόλεϊ θα δοκιμάσει την τύχη του στο NBA

Μία μεγάλη ευκαιρία έχει μπροστά του ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ mateco, Τάιλερ Πόλεϊ, ο οποίος συμμετέχει στο training...

Στην ίδια κατηγορία