Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Καραγεωργίου: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν»

Δημοφιλή

Την πεποίθησή του, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεφύγει στην βαθμολογία της Super League 1, αξιοποιώντας την αστάθεια των ανταγωνιστών του, αλλά και να κερδίσει την Τετάρτη στην Τουρκία την Γαλατασαράι εξέφρασε μιλώντας στον City 106.1 ο Νίκος Καραγεωργίου.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση. Ήταν πολύ καλύτερος. Αδικήθηκε και στη φάση του πέναλτι. Δεν ήταν πέναλτι αυτό. Ευτυχώς, ο τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά και το έπιασε και δεν υπήρχαν συνέπειες. Όταν δέχτηκε και την κόκκινη ο αντίπαλος τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα και διευκόλυναν τον προπονητή για να προφυλάξει παίκτες για το ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έτοιμη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον προπονητή. Έχει βάλει το στίγμα του και οι παίκτες γνωρίζουν πώς πρέπει να κινηθούν, ενώ οι μεταγραφές εντάσσονται σταδιακά. Τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά ο Λουτσέσκου. Η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρούνται. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επωφεληθεί απ’ αυτή την κατάσταση και να ξεφύγει κάπως στην βαθμολογία για να έχει μία βάση για τα πλέι οφ. Τώρα βέβαια αρχίζουν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα υπάρχει καταπόνηση, πιθανόν τραυματισμοί, θέλει προσοχή».

Για τον Άρη:

«Ο Άρης έκανε μεγάλη νίκη, αλλά βρήκε τον Ολυμπιακό, που δεν είναι στα καλύτερά του. Ο Άρης παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο με πέρυσι, αυτό έφτανε για να κερδίσει. Του ήρθε και το ματς λίγο βολικό, έβαλε στην αρχή του γκολ και μετά έπαιζε με αντεπιθέσεις και ήρθε και το δεύτερο γκολ. Έπαιξε όπως έπρεπε και κέρδισε».

Για τον Ολυμπιακό:

«Έχασε την συνοχή του, γιατί έφυγαν 4-5 μεσοεπιθετικοί παίκτες. Είναι μεγάλη ομάδα, όμως, έχω την αίσθηση ότι στην διάρκεια του πρωταθλήματος θα βρει τον ρυθμό του, όπως πέρυσι και στο τέλος μπορεί να κάνει μία επιτυχία. Αυτή την χρονική στιγμή, πάντως, δεν είναι καλά. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι όπως είπα έφυγαν τέσσερις πάρα πολλοί καλοί παίκτες μεσοεπιθετικά και δεν αντικαταστάθηκαν. Οι μεταγραφές χρειάζονται χρόνο, νομίζω, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι καλός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Θέλει ενίσχυση με 1-2 μεσοεπιθετικούς».

Για την ΑΕΚ:

«Στην ΑΕΚ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς, επίσης, το γιατί αλλάζει συνέχεια η 11άδα, πιθανολογώ ότι ο προπονητής της βασανίζεται επειδή δεν του έρχονται τα αποτελέσματα και κάνει αλλαγές για να βρει λύσεις, αλλά αυτό δεν του βγαίνει»

.
Για τον Παναθηναϊκό:

«Και ο Παναθηναϊκός έχει δυσκολίες. Και με τον Πανσερραϊκό στο 81΄έβαλε το 2-1. Εξαρτάται από τον προπονητή εάν θα καταφέρει να δέσει το καλό υλικό που διαθέτει».

Για το ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ στη Τουρκία:

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει μέσα στην Γαλατασαράι. Διαχρονικά όταν ελληνικές ομάδες έπαιξαν στη Τουρκία τα πήγαν πολύ καλά. Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην τα καταφέρει και τώρα ο ΠΑΟΚ. Βεβαίως, είναι σημαντική απώλεια του Μπράντον. Είναι ο παίκτης που χρειάζεται για τον τρόπο που παίζει ο Λουτσέσκου. Και ο Κωνσταντέλιας πρέπει να βρει τον καλό του εαυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν εντός και εκτός με όποιον κι αν παίξει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο

Η Γαλατασαράι σε ανακοίνωση της ενημέρωσε πως το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι sold out. Αυτό σημαίνει το  των 52.600...

Στην ίδια κατηγορία