Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτό που δεν θα έκανε ο… παλιός κανονικός Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Το καλοκαίρι τελείωσε εποχικά και ποδοσφαιρικά. Είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες που παίχθηκε το ποδόσφαιρο μέσα στο καλοκαίρι και όλα αλλάζουν τώρα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί κλασικό παράδειγμα έχοντας τις δικές του κρίσιμες υποχρεώσεις κυρίως στην Ευρώπη, μαζί με τα πρώτα ματς πρωταθλήματος και ενώ το ρόστερ διαμορφώνονταν. Στο ίδιο αυτό timing. Είναι πολύ διαφορετική η ομάδα που έπαιξε στο τέλος της σεζόν με τον Άρη, στην αρχή της νέας με την Μπόρατς και αυτή που θα παίζει τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από πέρσι ο Λουτσέσκου κατάλαβε πώς η ενεργοποίηση όλου σχεδόν του ρόστερ όσο γίνεται πιο γρήγορα, θα του δώσει λύσεις σε πάρα πολλά πεδία. Ακόμη και στους λίγους τραυματισμούς! Έτσι και φέτος αναμένεται τώρα το Σεπτέμβριο να ξεκινήσει την υποχρεωτική παρουσία μέσα στην ομάδα παικτών, που ήρθαν πριν λίγες ημέρες και εβδομάδες. Δεν θα το έκανε αυτός ο… παλιός κανονικός Λουτσέσκου. Τον αναγκάζουν οι νέες συνθήκες, γι΄ αυτό το διάστημα που έρχεται θα είναι και το πιο δύσκολο μέχρι να φτιάξει νέο σύνολο και νέα χημεία.

Για ένα-δύο μήνες θα δοκιμάζει, θα βάζει, θα βγάζει, θα ψάχνει, θα βιάζεται κι αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα αποτελέσματα της ομάδας. Ας το θυμόμαστε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γαλατασαράι: Οι σκέψεις του Μπουρούκ για ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Γαλατάσαραι για το αυριανό (25/9) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Αλί Σάμι...

Στην ίδια κατηγορία