Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν έχει να χάσει με Γαλατασαράι, παρά μόνο να κερδίσει

Δημοφιλή

Καθετί καινούριο παρουσιάζει ενδιαφέρον, έτσι συμβαίνει και με την καινούρια μορφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, που λανσάρει από φέτος η ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας την προσδοκία το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του να είναι το ίδιο μακρινό, όπως και το αντίστοιχο περσινό στο Κόνφερενς Λιγκ…

Ο Δικέφαλος κάνει αρχή από τα δύσκολα, μια και πρόκειται να δοκιμαστεί στην έδρα της Γαλατασαράι. Πρωταθλήτρια στη χώρα της τα δύο τελευταία χρόνια, με έξι νίκες στα ισάριθμα φετινά ματς πρωταθλήματος, η τουρκική ομάδα έχει βάλει ψηλά τον πήχη και στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλοντας να διαγράψει τον απρόσμενο αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουνγκ Μπόιτς. Αν υπάρχει φαβορί για το ματς της Τετάρτης, προφανώς αυτό είναι η Γαλατασαράι, που απολαμβάνει στο ρόστερ της έναν σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον Νιγηριανό σέντερ φορ Βίκτορ Οσιμεν.

Ετσι όπως έχει προκύψει η κλήρωση των αγώνων, τα «πρέπει» της νίκης για τον ΠΑΟΚ εστιάζονται στα ματς της Τούμπας (θα υποδεχθεί τις Σλάβια Πράγας, Φερεντσβάρος, Βικτόρια Πλζεν και ΦΚΣΒ), έτσι ώστε στα τέλη του Ιανουαρίου να μετράει μια θέση στην πρώτη 16άδα της κατάταξης. Μακριά από το γήπεδο του, ο Δικέφαλος μπορεί να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Ρίγα, όντας το αουτσάιντερ στις έδρες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Γαλατασαράι. Όλα αυτά στα χαρτιά και στη θεωρία, που πολλές φορές δεν επιβεβαιώνονται στην πράξη, μια και το ποδόσφαιρο αποδεικνύεται απρόβλεπτο.

Στο αυριανό ματς ο ΠΑΟΚ δεν έχει να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Ετσι κι αλλιώς, έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν «μασάει» κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους, ακόμη κι όταν καλείται να τους αντιμετωπίσει στις «θερμές» έδρες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η τελευταία προπόνηση… από μέσα (video)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το πρωί της Τρίτης (24/9) στο γήπεδο της Τούμπας και ετοιμάζεται πλέον να...

Στην ίδια κατηγορία