Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Γαλατασαράι: Οι σκέψεις του Μπουρούκ για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Γαλατάσαραι για το αυριανό (25/9) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Αλί Σάμι Γεν».

Ο Οκάν Μπουρούκ συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του, με τα ΜΜΕ της Τουρκίας να σημειώνουν πως ο 50χρονος προπονητής σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Βίκτορ Όσιμεν και να δώσει φανέλα βασικού στον Μίτσι Μπατσουαγί.

Μια ακόμα επιλογή για την κορυφή της επίθεσης θα ήταν και ο Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο οι Τούρκοι υπολόγιζαν για βασικό σε χθεσινό ρεπορτάζ τους, αλλά όπως φαίνεται ο Αργεντινός θα δει το πρώτο μέρος του αγώνα από τον πάγκο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας δίνουν με σιγουριά πως ο Μπερκάν Κουτλού θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ισμαίλ Γιάκομπς, όπως αντίστοιχα και ο Ιλίας Γέλερτ αντί του Κάαν. Ο Σαλάι δεν υπολογίζεται καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα. Κάτω από τα γκολποστ της Γαλατασαράι θα βρεθεί ο Γκουνάι Γκουβένς αντί του έμπειρου Μουσλέρα που είναι τιμωρημένος.

Τέλος, ο Μπουρούκ σχεδιάζει αλλαγές και στα χαφ, επιστρατεύοντας τον Κερέμ Ντεμιρμπάι στην αρχική ενδεκάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ ο Γκάμπριελ

Η Άρσεναλ συμφώνησε με τον Γκάμπριελ Μαγκαλιάγες, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του....

Στην ίδια κατηγορία