Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης!

Δημοφιλή

Έτοιμος για το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Τετάρτη (25/9) στις 22:00, θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα του League Phase του UEFA Europa League, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κάνει γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πόλη.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ώρα Ευρώπης για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το ταξίδι στο League Phase του UEFA Europa League 2024-25 στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι στο Ali Sami Yen.

Η προπόνηση της Τρίτης (24.09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα και η προπόνηση έκλεισε με ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε τη θεραπεία και έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία και δούλεψε στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το BBC έντυσε… ασπρόμαυρο τον Ιωαννίδη

Σε γκάφα υπέπεσε το BBC, καθώς σε αφιέρωμά του για το Europa League συμπεριέλαβε τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά ως...

Στην ίδια κατηγορία