Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Opta: Ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να κερδίσει το Europa League

Δημοφιλή

Και ο υπερυπολογιστής της Opta έκανε τις δικές του προβλέψεις όσον αφορά τον νικητή της διοργάνωσης. Η Πόρτο φαίνεται πως είναι η ομάδα που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου, ούσα το νούμερο ένα φαβορί (17,8%) για να φτάσει στον τελικό και να αναδειχθεί κάτοχος του τροπαίοθ σύμφωνα με την Opta.

Η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε (10,9%), η οποία θα φιλοξενήσει τον τελικό στο γήπεδο της, θεωρείται ότι είναι το πιο πιθανό να σταματήσει την Πόρτο, ούσα δεύτερο φαβορί.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση με τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League, καθώς σύμφωνα με την Opta, αυτή είναι η Σλάβια Πράγας με 9,6% πιθανότητες, μπροστά από πολλούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους της διοργάνωσης.

Η Σλάβια έχει φτάσει τουλάχιστον στη φάση των ομίλων μιας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε κάθε σεζόν από το 2017-18 και πριν από αυτό, η τελευταία της συμμετοχή ήταν το 2009-10.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι, ίσως παραδόξως, πολύ κάτω στη λίστα με τα φαβορί και βαθμολογείται ως η έκτη ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου (7,1%).

Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ έχει 1,4% πιθανότητες ώστε το τέλος της σεζόν να τον βρει με το τρόπαιο στα χέρια του σύμφωνα πάντα με τον εν λόγω υπερυπολογιστή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Με το… διπλό ΠΑΟΚάρα»

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ για το League Phase του UEFA Europa League ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη κόντρα στη...

Στην ίδια κατηγορία